HTML

Játszóterek

Játszótér-kalauz budapesti és vidéki szülőknek, hogy megtalálják a legközelebbi, legmegfelelőbb és legszuperebb gyereklegeltetőt.

Friss topikok

  • jatszoterkereso.hu: Mivel látom, hogy nem nagyon frissült az oldal mostanában remélem nem nagy szemtelenség reklámozni... (2011.03.02. 14:19) A térkép
  • Dortje: Hát ahogy látom a lenti térképes játszótér keresőnél jó sokat bejelöltél te, meg sokat én (Dorotty... (2009.03.06. 13:44) Terveink

Rovatok

Linkblog

Archívum

2008.03.02. 15:02 hanna

Hajó a homokban

A Szent István-park hajójának tetején lehet kormányt forgatni, kötéllétrán le-föl mászni, és lecsúszni egy rúdon, a (csak az anyákat) ijesztő mélységbe.


A bokrok között kanyargó utcska kisebbeknek igazi labirintus.

Van hely szaladgálni - bár a nagyobbaknak talán nem olyan izgalmas, ugyanis a terep nem alkalmas görkorcsolyázásra, a biciklizés meg elvileg tilos, bár az alacsony sebességgel teperő minikre nem szólnak rá.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó játszótér szent istvan park


2008.03.02. 15:00 hanna

Terveink

Szeretném, ha minél többen küldenének be képet, élménybeszámolót, játszótéri eseményeket az oldalra, amelyket én posztként kiteszek. A legérdekesebbek megjelennek a Poronty oldalán, ahol számos kismama okulhat belőle és mulathat rajta. Ha kellő mennyiségű adat gyűlt össze, akkor külön térképet készítünk egy-egy kerületről. Epedve várom a vidéki városok, megyeszékhelyek lelkes, tapasztalt apáit-anyáit, hogy országossá bővülhessen a játszótér és térkép adatbázisunk.

Ha játszóteres hírek, fejlemények jutnak fülünkbe, nem habozunk azt nyilvánosság elé tárni, mint ahogy természetesen a saját kalandjainkat sem.

1 komment

Címkék: fejlesztések játszótér


2008.03.02. 14:52 hanna

A térkép

Ez a poszt az oldalunk lelke és motorja: itt szerepel az a Budapest térkép, amelyen mindenki bejelölheti egy Google-térképen az általa ismert és javasolt játszóteret. A kis jel mellé rövid leírást is adhat és képet is feltölthet. Akinek nem sikerül, az köldje el címmel, képpel, leírással nekem a játszóterét, és én felteszem az oldalra. Minden nagyobb frissülést rövid posztban is kiemelek.


View Larger Map

2 komment

Címkék: térkép játszótér


2008.03.02. 14:48 hanna

Beköszöntő

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy olyan átfogó játszótér adatbázist hozzunk létre, ami minden szülőnek jól jöhet, ha szabadidő elfoglaltásgot keres gyerekeinek. Szeretném, ha fokozatosan feltérképéznénk Budapest és a vidéki nagyvárosok tereit. Ilyen, térképes, felhasználó értékeléssel ellátott adatbázist sehol máshol nem találtam, a maga nemében egyedi lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: beköszöntő játszótér