HTML

Játszóterek

Játszótér-kalauz budapesti és vidéki szülőknek, hogy megtalálják a legközelebbi, legmegfelelőbb és legszuperebb gyereklegeltetőt.

Friss topikok

  • jatszoterkereso.hu: Mivel látom, hogy nem nagyon frissült az oldal mostanában remélem nem nagy szemtelenség reklámozni... (2011.03.02. 14:19) A térkép
  • Dortje: Hát ahogy látom a lenti térképes játszótér keresőnél jó sokat bejelöltél te, meg sokat én (Dorotty... (2009.03.06. 13:44) Terveink

Rovatok

Linkblog

Archívum

2008.03.02. 15:00 hanna

Terveink

Szeretném, ha minél többen küldenének be képet, élménybeszámolót, játszótéri eseményeket az oldalra, amelyket én posztként kiteszek. A legérdekesebbek megjelennek a Poronty oldalán, ahol számos kismama okulhat belőle és mulathat rajta. Ha kellő mennyiségű adat gyűlt össze, akkor külön térképet készítünk egy-egy kerületről. Epedve várom a vidéki városok, megyeszékhelyek lelkes, tapasztalt apáit-anyáit, hogy országossá bővülhessen a játszótér és térkép adatbázisunk.

Ha játszóteres hírek, fejlemények jutnak fülünkbe, nem habozunk azt nyilvánosság elé tárni, mint ahogy természetesen a saját kalandjainkat sem.

1 komment

Címkék: fejlesztések játszótér


A bejegyzés trackback címe:

https://jatszoterek.blog.hu/api/trackback/id/tr98361998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.03.06. 13:44:12

Hát ahogy látom a lenti térképes játszótér keresőnél jó sokat bejelöltél te, meg sokat én (Dorottya álnéven) és egy-kettőt mások. Úgy látszik nem nagyon izgultak rá a témára mások, pedig tényleg hiánypótló lenne.

Van egy játszótér kereső a babafalva.hu-n, valami pályázaton pénzt is nyertek, ha jól tudom, hogy elkészítség az adatbázist, de ők is csak a beszolgáltatott infóval tudtak gazdálkodni, és csak utcanevek vannak, ami egy hosszú utcánál nem egy nagy meghatározás. Néhol vannak fényképek.
süti beállítások módosítása